Menu
#
Kito arek zahid menang gedi nang Bagan Datuk pru 14 ( Kita mahu zahid menang besar di Bagan Datuk pada pru 14) ujar beberapa penduduk dari kampung seri kota / Teluk Buloh / Seri Perkasa Parlimen Bagan Datuk..
" kito bangga enek anak Bagan datuk dadi Timbalan Perdana Menteri.. Wong nomor loro..aku doa ke zahid menang gedi pilihanraya kali ki... Iso munggah lebih duwur meneh inshaallah.. Anger zahid kalah..100 tahun meneh orong tentu enek TPM teko Bagan Datuk..."
( Kita bangga ada anak Bagan Datuk jadi Timbalan Perdana Menteri. Orang nombor 2. Kita doakan Zahid menang besar pilihanraya kali ni, boleh naik lebih tinggi lagi inshaallah. Kalau Zahid kalah, 100 tahun lagi belum tentu akan ada TPM dari Bagan Datuk ujar seorang penduduk yang dikenali sebagai Wak Man ( tiada dalam gambar)
Kali ini kita mesti sokong dan undi Zahid. Bukan senang TPM datang dari Bagan Datuk. Kali ini dia mesti menang besar ujar Mr lim 39 tahun pengundi PDM Bagan Pasir.
Mahu dikenali sebagai Wak Munah dari Rungkup mengenali Zahid sejak Zahid kecil lagi. Allah bagi nikmat pada orang Bagan Datuk bila Zahid jadi TPM. Kita orang Rungkup sangat bangga dengan Zahid.
Kumar 42 tahun dari ladang jandarata berkata "Kita sangat sayang Zahid, dia tara sombong. Kali ni kita mahu semua masyarakat India sokong Zahid dan kita yakin Zahid akan bantu kita.
0 comments:

Post a Comment

 
Top