Menu
#

Ketibaan Timbalan Perdana Menteri, YAB Dato Seri Ahmad Zahid Hamidi di lapangan terbang Sultan Abdul Halim, Kepala Batas, Alor Setar sempena lawatan kerja sehari di Negeri Kedah dan Majlis Berbuka Puasa disambut oleh Menteri Besar Kedah, YAB Dato Seri Diraja Ahmad Bashah Md Hanipah dan Kepimpinan Barisan Nasional Negeri Kedah.Lawatan kerja YAB Timbalan Perdana Menteri merangkap Menteri Dalam Negeri ke Projek Cadangan Pembinaan Secara Bersepadu Kompleks Imigresen, Kastam, Kuarantin Dan Keselamatan (ICQS) di Bukit Kayu Hitam.

Negeri Kedah Darul Aman menjadi destinasi ke 4, Program Penerapan Nilai - Nilai Murni di bulan Ramadhan dan Majlis berbuka puasa serta solat Tarawih bersama YAB Dato Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi,Timbalan Perdana Menteri yang juga Menteri di Kementerian Dalam Negeri.Zahid dijangka sampai ke lokasi Berbuka Puasa jam 6.00 petang Masjid Rafeah, Jalan Masjid, Taman Uda, Parlimen Alor Setar bersama para jemputan dan  jemaah dan bersolat Maghrib selepas majlis berbuka.

Lokasi kedua YAB Timbalan Perdana Menteri akan bersolat Isya dan Tarawih di Masjid Tuanku Abdul Rahman Putra, Parlimen Kuala Kedah dan Majlis Moreh bersama jemaah.
0 comments:

Post a Comment

 
Top